Kantoorruimte huren

Deco Vastgoed Beheer biedt volledig overzicht

Bekijk hier ons bestand van te huur aangeboden kantoorruimtes in bedrijfsverzamelgebouwen, turnkey kantoren en bedrijfshallen. Een compleet aanbod van deels of volledig gefaciliteerde kantoren voor startende ondernemingen, maar ook oppervlakten voor gevestigde bedrijven.

WELKE KANTOORVORM ZOEKT U EN VOOR HOE LANG?

Kleine of grotere werkplekken, afzonderlijke ruimtes, vergaderruimte, opslagruimte en ruimtes om presentaties te geven met daarbij behorende faciliteiten, voor een uur, voor een week of voor meerdere jaren. Welke kantoorvorm u ook zoekt en hoe kort of hoe lang u ook wilt huren, alles is mogelijk.

Meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook kunt u geheel vrijblijvend het inschrijfformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Nijverheidsweg Noord 123-127 & 131-133 te Amersfoort

Op industrieterrein “De Isselt” staat achterin tegenover de vijver een mooi functioneel bedrijfsverzamelgebouw. Door de inrichting en mogelijkheden is dit geschikt voor meerdere soorten bedrijven. Prijzen voor huur en servicekosten zijn afhankelijk van de te huren ruimte en gebruik. Na een bezichtiging en overleg kunnen wij u een aanbieding doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email […]

Verwarmde opslagruimte te huur op afgesloten terrein

Verwarmde opslagruimte te huur, nog beschikbaar 25 m2 of op de 1e verdieping. De opslag is op een afgesloten terrein in een bedrijfsgebouw met aparte ingang.