Beheer:

Aangezien vastgoedbeheer meer is dan alleen het bemiddelen tussen vraag en aanbod van (bedrijfs)panden, nemen wij zowel ondernemers als particulieren graag de nodige zorg uit handen met een compleet dienstenpakket. Van de controle op uitvoering van servicecontracten tot en met het beheren en administreren van huurovereenkomsten en de bijbehorende geldstromen.

Bij Deco Vastgoed Beheer heeft u altijd één vast en goed bereikbaar aanspreekpunt. Uw contactpersoon is volledig op de hoogte van uw situatie en gebouw. Details, overzichtelijke rapportages en inzicht, Deco Vastgoed Beheer behandelt het gehele traject adequaat en zorgvuldig, met respect voor de opdrachtgever.

Beveiliging:

In de loop van de jaren heeft Deco Vastgoed Beheer veel ervaring opgedaan inzake beveiliging van woonhuizen, bedrijfs- en kantoorpanden. Deco Vastgoed Beheer kan voor u een scan van uw gebouw doen waarna u een advies krijgt met aanbevelingen.

Nieuwsgierig naar wat Deco Vastgoed Beheer voor u kan betekenen? Naast telefoonnummer 033- 711 51 40 kunt u ook het contactformulier gebruiken om met ons in contact te komen.